Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


för ett litet liv

inget att göra åt
att livet mitt
blev fiasko
på grund av dåliga
klasskamrater
då det gällde

vill helst spöa
den värste
på den första
skolan

men nu har
jag chans
på revansch

jag har sedan
igår natt
rett upp allt
han tryckt in
i min själ

himmelriket kommer
mycket snart nu

det är färdigt nu




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-04 23:44



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Baam!
det är styrka i orden
2024-03-06
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP