Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma pustar

Jag blev rätt kall med åren som kom efter dig
empati blev något inlärt

jag blev rätt blind för min egen situation,
för traumat
självvärde var inget jag längre hade

Men jag ångrar inget jag gjort
Inget som passerat
Inget jag inte kunnat behålla

och när jag andas är det tomma pustar
som kommer ut
jag ser mig själv på huk med hakan mot bröstet

Det var mycket som hände med mig efter dig
och jag pendlar mellan om jag ska 
stanna kvar i allt
eller om jag vågar släppa taget




Fri vers av Assia VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-05 01:48



Bookmark and Share


    AA VIP
Gripande text. Känslosamt.
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP