Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkylningstider


Snorat i en månad nu.
Tror snart näsan går itu.
Fräter sönder av allt sprej.
Nästäppa förföljer mej.

Herpes blåsor överallt
Blodet saknar syrehalt
av all hosta nattetid.
Sömnlös och paranoid.

Örat värker, kroppen med.
Ipren stärker som sväljs ned,
i halsen som än gör ont.
Symtom bifalls unisont.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-07 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP