Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Derivata

Kluster -
Gängkriminella förluster
Sprängningar, hörsel
Jidder utan hölster
Splitterkrossat fönster
Blodfäckar, mönster
Såg du mitt gömsle?
Jag sårar för tusen
Jag dödar för lögner
Skydda dina döttrar
Krama dina söner
såsom jag kramar
en Kalle om
någon behöver
Blod är bara blod
Så länge det blöder
När det väl stelnat
- då är det över




Fri vers (Spoken word/Slam) av Lilla vän
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-03-08 01:07



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Högst hänförande hur raderna rör sig kring bokstaven "ö" och i viss mån även "ä"!?!

Förskräckligt träffsäkert innehåll... Hoppas några överlever och ingen blev döv!?!
2024-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän