Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Betänklighet.*





Ibland är det bra att vara
Oskyddad,för att kunna
känna någonting alls?

















( I denna värld av
hårdhet,bara man
vågar. ..?)







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-09 14:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Till K-K:skydd bär de
flesta av oss daglig
-dags. Men vad
Händer om vi
går omkring
Oskyddade
Blir utnytt
-jade då?
;)

2024-03-09

  Kungskobran VIP
Skydds mur är bra
att ha
måste kunnas tas på ibland
för att gå iland
med med livet som det är
krig elände och misär


2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP