Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan ju inte bli nå´t annat...

-Vilket är då bäst LOVORD Puh?
Som får dig att skratta mycket nu...
Gör ditt sinne glatt...
I glädje svängs din hatt...
-Självklart det blir ju FERIE du...









Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-09 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt