Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Barndoms beteende?*




Läskigheten kunde
vara läskande ändå

I all sin otäckthet

Som när man plockade
bort en ilsket surrande
Spyfluga inifrån glaset

Som höll på att drunkna,
och försiktigt drack upp

Då det ju var den sista
svalkande juicen med
isbitar som fanns kvar

En riktigt varm sommardag
I all sin tråkiga långsam-het.







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 14 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-10 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP