Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkt

River dig loss
från mina tankebanor
som ett genomvått
plåster, du måste
bort.

Äppelskrutten är rutten,
tär den isär,
tar ut ett frö,
planterar den i en sprucken kruka.

Blomma på nytt!




Fri vers av liteanton
Läst 12 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-10 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liteanton