Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knäppa pappa

Knäppa pappa.
när du knäpper dina knappar
på pikén från lidl
är jag knappt tolv.

Dina händer darrar.
Du blir förbannad.

Redan då kunde jag se,
att du aldrig riktigt ler.

Testa ta ett steg tillbaka,
så skulle du se
att hålet du försöker passa knappen i
ligger längre ner.




Fri vers av liteanton
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-04-03 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liteanton