Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig

Kysste nyss min egna arm
Oförskämt alldeles för länge
Plus med tunga
Sträckte mig efter min telefon
Tittade på bilder på dig
Åh vilken sorg




Fri vers av liteanton
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-03 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liteanton