Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck

På bänken i svart och len marmor,
lämnar min varma hand ett avtryck
när jag tar upp den.
Torkar av den på min tröja,
medan du går iväg,
och när du går iväg,
går du förbi mig nära,
så att våra kroppar
stryker sig mot varandra.
Det känns bekant och behagligt.
Vill säga till dig hela tiden att du och jag borde gå
ut på en dejt och dricka vin sedan spela flipperspel
dricka öl luta oss mot varandra i tåget hem komma in i
lägenhetens tysta rym lägga oss i en säng och vara så
nakna under täcket.




Fri vers av liteanton
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-03 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liteanton