Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fisk

kroken i grenen i trädet

ihoptrasslad fiskespölina
böjs
kroken fast i grenen i trädet

fiskaren såg fisken passera
mellan
horisonten och blodig himmel

hålet i din mun ska påminna nästa fiskares napp
om
mig!
tattaren ska slänga tillbaka
dig!
till
mig!




Fri vers av liteanton
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-10 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liteanton