Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När andra blott förstör

Ibland när man försöker
blir ändå allting fel.
Då missmodet hemsöker
en med sitt gästspel.
När man blir så besviken
så brister det en del
av viljan för tragiken
gör var ansträngning stel.

Ibland då man har lagt ner
sin själ i allt man gör
utan att någon det ser
så undrar man varför?
Varför som man ej bara
en vacker dag upphör
att sin eldsjäl bevara
när andra blott förstör.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-10 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP