Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ESOEXO 1/2 4


EN MJUK INDIKATION

De utslagna från Livet sitter i skyddad verkstad med meningslösa erfarenheter och högst ytliga och ofta direkt felaktiga "insikter". De fjantar omkring med skräp i huvudet som melodier och texter, bilder från filmer och indoktrinerat material utan bärighet och värde; det ger störda beteenden och fruktlösa försök till tänkande. Massan beter sig nu sorgligen inte som fria och intelligenta varelser i någonting och de måste renas innan vi återigen kan se storheten i Gudarnas barn.

Världen är sedan länge i ett inre och yttre fullskaligt krig, osynligt för de naiva och rädda. Vi andra har burit på åratal av förtryck med stress och irritation över "sakernas tillstånd" i denna värld. Det är massan av de naiva och rädda vi behöver öppna ögonen på. Det saknas en slags medvetenhet, det saknas viktiga insikter och kunskaper vilket skulle rena och hjälpa och Svaret är självklart; Gudarnas existens.

DE NYA HÖGKULTURERNA

Gudarnas och folkslagens högre kulturer har alltmer söndrats i medvetandet hos flertalet. Gissningar, önsketänkande, historieförfalskning och direkt rubbade teorier är ditlagda vapen i de oinitierade. Gudarnas och våra allomfattande rättigheter är ämnade att odla verklig kraft, vänskap, glädje, frid, frihet och allting gott.

Den Nya Tiden är till för alla med en renad högre kunskap om vår ägda värld, jämte vår inre och yttre styrka och livslusten till Hämnden och vår Seger. I de äldre Gudatiderna med alla våra högre kulturer så kunde Folkslagen leva i en verklig renhet och skönhet och vara älskade av Gudarna: I ett Vetande med ett Medvetande och i en delaktighet. Vi har stora olikheter bland våra folkslag, men vi är enade i våra mål. Vi erkänner att Verkligheten och Sanningen består av Gudarna och oss själva.

Till det högre livet efter din död i denna värld kommer du definitivt när Gudarnas dom når dig och finner dig värdig. Allt annat är ganska ointressant.




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2024-03-11 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP