Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till en liten metall-detalj



Kära dragkrok,så som
du hållt ihop! För hus-
vagn och släpkärra

I vått som torrt för
utkörandet av privat
genomfart i över 9 år

Men kroknade o gick
plötsligt sönder

Första dan i Ramadan
strax utanför Kungliga
Huvud-stan.

Så här efteråt funderat:
Nog var det bra att du
fanns till ändå?

För även småsaker
kan äga sin betydelse
i det stora hela

Både vardag som helg?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-11 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP