Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Åsikter om å-sikten*



Nu har det väl
Blivit alltför vild
-vuxet med allt

Sly och knäcke
-pilar som tagit
sig upp längst ut

-med åns slingrande
åkermarker så helt
okontrollerbart

Där måste rensas
upp så att inte hel
-heten går förlorad

I virrvarrens förbusk
-ande mångfald.

När enfald med några
enstaka enbuskar hade

Varit mycket snyggare
och än mer upplyftande

För den befriande ut
-siktens skull?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-11 09:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är bara att ta fram häcksaxen
2024-03-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nato vet hur man städar så att helheten inte går förlorad." För den befriande
- synens skalle?"
2024-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP