Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat 4

Din visdom går inte kopiera. Bara citeras.




Övriga genrer av Scar Skriveri VIP
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-03-12 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scar Skriveri VIP