Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlust

Vi gick tillsammans du och jag tills jag träffade din skam.
Vi gick tillsammans du och jag tills jag träffade din stolthet.
Vi gick tillsammans du och jag tills jag träffade ditt självtvivel.
Vi gick tillsammans du och jag tills du tog mig för given.
Distansen skär sönder kärleken.
Kärleken saknar mottagare.
Jag väntar tålmodigt och hoppas den du var kommer tillbaka.




Fri vers av Scar Skriveri VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-19 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scar Skriveri VIP