Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Kanske ska jag vakna upp och skratta åt det här.
Se mig själv från ovanjord. 
Se det verkliga i det overkliga. 

Kanske ska jag vakna upp ur drömmen där jag är. 
Drömmen där jag tillåts drömma både dag och natt. 
Förstå att drömmen i drömmen aldrig spelade roll. 

Kanske ska jag vakna upp och se allting klart. 
Se vad som är viktigt på riktigt. 
Vakna ur drömmen där jag förlorar mig själv i drömmar om framtid.  

Kanske ska jag vakna upp och bli sedd. 
Mottagen och omfamnad. 




Fri vers (Fri form) av Scar Skriveri VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-18 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scar Skriveri VIP