Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

Gå dit du själv vill vara.  
Lev från hjärtat i allt du gör. 
Låt tankar och känslor få vila. 
Det är inget som mer dig stör. 
Finn lust och mod i allt du gör. 
Du kommer få så mycket mer. 
Du blir tackad på olika sätt. 
Våga, bara våga. 




Fri vers av Scar Skriveri VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-03-14 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scar Skriveri VIP