Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usch

Solstorm och rundgång.
Salig röra av känslor. 
Hat möter kärleksbomd. 
Sprängstoff flyger vilt omkring.

Ilska och sorg på samma plats.
Äter middag som om de var vänner. 
Glädje och besvikelse skrattar vid bordet intill.
I hörnet sitter skammen. 

Skulden limmar på harmonin. 
Vid baren trivs de tillsammans. 
De dricker av det billigaste vinet. 
Stoltserar över deras kompromisser.

Smutsiga energier stiger som rök i lokalen.
Ingen av gästerna stannar kvar på sin plats. 
Sprider sin skit i hela restaurangen. 
Håll andan.
Håll dig undan.




Fri vers av Scar Skriveri VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-02 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scar Skriveri VIP