Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte!

Vad vill du? Du måste ta reda på den frågan.
Vad är viktigt för dig i ditt liv?
Hur kan du känna mer mening?
Hur kan du få ytterligare en känsla för engagemang?
Hur kan du hitta den där sköna känslan?
Hur kan du blomma ut i den personen som du är?
Hur kan du få fler saker gjorda i ditt liv?

Låt inte bara livet passera utan att du känner mening.




Fri vers av Scar Skriveri VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-25 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scar Skriveri VIP