Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat 2

Avguda motsatser.
Inget hade funnits om de inte fanns.




Fri vers av Scar Skriveri VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-03-05 13:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer inte att avguda Antikrist.
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Scar Skriveri VIP