Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat 3

Släpp dig fri och se vad som sker.
Visa din sårbarhet mot världen.
Ta emot det som kommer tillbaka med öppna vänliga händer.




Fri vers av Scar Skriveri VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-12 14:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Aldrig.
Inte en chans.
2024-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Scar Skriveri VIP