Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kompis & jag



Vi tittar på stor vit duk

Min kompis & jag

Vi hör prasslet av godispåsar

Människors brus och sus

En närvaro känns av

En trygghet

Något som känns igen

Är bekant

En blinkning från förr

Vi pratar inte

Vi tar in

Slukar upplevelsen

Och diskuterar sedan

Kort och koncist

Någon artighetsfras

Ett adjö med hopp om att ses igen

Det är vad jag har kvar av min barndom.

Det vårdar jag ömt





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-12 16:21



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Fin blinkning från förr !
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP