Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död mans hund




Sitter o sörjer husse
som aldrig kommer


Börjar nervöst pissa
inne,synd om djuret

Tog och avlivade den.

Kunde ju aldrig lita
på om den skulle få
någon knäpp o gå
till angrepp mot de

ständigt dataspelande
oskyldigt söta barnen

Sen fanns det ej riktigt
med tid att plocka hund
-bajs vardag som helg
ut och in.

Men gubbens aktie-pengar
Dög ju bra. Nu äntligen
hade man råd köpa en
rejäl segelbåt och ha den
kvar på vinter-förvaring
nere i Turkiet

Men ett foto med gubben
och hunden blev ju kvar.

Samt upphängd på garage
-väggen. Man må ju ändå
minnas det som varit lite
grann

Kanske hänger fotot
kvar där även tills ett
nästa skott-år.

Vem vet vad som händer
I dessa oroliga tider?

Kanske blir sambon kär
i en Afrikan o skiljer sig

Jaa det är oroliga tider
Bäst inte bry sig så mycket

Så man får en knäpp,börjar
Knarka och supa

För att sen sluta på ett stöd
-boende med en alltid piss-
nödig hund

som älskar sin husse över
allt annat på denna jorden

Utan att man själv har så
mycket kvar att leva för


Nääe bäst inte oroa sig i
onödan.lika bra åka in
till gymmet för tränings
-pass i god tid.

Så man slipper stressa
helt i onödan. För en
gångs skull!
















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-14 11:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hunden är hundägarens bästa vän, inte människans
2024-03-14

  Emanuel Sigridsson VIP
Ett omvänt perspektiv, lite Fosse här, men mellan raderna anar jag: gjorde hunden ett misstag i att bli människans vän. Sorgen tycks upphöjt till två.
2024-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP