Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som när sömntutan öppnar upp sina blommor mot solen?



När slutade du se
efter
saker och ting


Och är det därför
mycket slipper ut
ifrån dina händer?

Och när började du
Bry dig igen

Om att inte behöva
förlora så mycket av
det som betyder nåt

För dig och ingen
annan

Och när ska du börja
ta tag i sånt du inte orkar
med att slutför utan nån
slags Skuld-känsla

Utan bara därför att
du inte kunnat se

Det som sipprat ut
mellan dina händer

Men ändå betyder
Så mycket för just
dig och ingen annan


Det finns en nyckel
till en låst byrå i en
dold vrå.

Bara du kan nå.

Om det du vill förstå

Att öppna upp dina
ögon inför alla de

värdelösa småting
och händelser som
inte är värt nånting

Bara i dina egna
ögon och ingen
annans. ..













Fri vers av Sefarge VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-14 16:18



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
Må hända, jag har blrjat förstå mig på mig själv. Dessa rader hjälper onekligen! Tack!
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP