Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havseufori


Bra knäpp

Inte för att vara knepig
springer jag ut i havet
med paraply i hand
Väsenskilda vatten
Lite regnstänk bara retar
en knäppskalle
Vågens rejäla omfamning
vill jag ha
och din däri
Vi är ju skyddade
mot strömmars svarta djup
av mitt röda paraply




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-08-21 13:00



Bookmark and Share


    Camillaa
riktigt bra!
beskrinvingarna är underbara !
/ C *
2006-09-03

    mellanmål
Underbart!

Mm
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt