Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRATT

 

Tänk så många skratt

som

har ekat på Jorden

 

klingat

som kristaller

mellan

hus och gårdar

 

Tänk så många skratt

som

följt i vinden

likt

darrande bubblor

mot

rymderna

 

Glada och sorgsna

skratt

jublande

hesa och cyniska skratt

flämtande

smittsamma skratt

 

tidlösa

 

Tänk så många skratt

som

berört

våra känsliga sinnen

och

gjort

avtryck i våra hjärtan

 

som en del

av det förunderliga livet

 

Bs-06

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-08-21 13:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert skrivet, skratt är det vackraste som finns och skapar mening i livets tristess
2006-08-22

  Teresia Ridell
Ja allvarligt bra, om detta lite skämtsamma...
Visst förlöser ett skratt !
2006-08-22

  Annmargreta
Fin text och man blir glad av att läsa,
ett gott skratt förlänger livet. kram Meta.
2006-08-21

  Cris
*skratt* *ler* *flin* *gurgel* det är lysande
skrivet om livets underbara "salt" he.. jag gillar salt.. nåja
Man behöver glädjen... därför gillar jag denna...underbara
2006-08-21

  rebecca d
ack ja, skratt!! vilken befrielse (hade du med humorskratt i din fina uppräkning?)...att få lyfta i skrattet....
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg