Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jubelåsna

mitt i livet slår
Herren till
och prövar dig
genom tortyr

Medan du sprattlar
under hans nävar
håller han fast dig
och slår dig
på armarna och säger
Beppe är du
jubelåsna




Prosa av SatansSon VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-03-17 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP