Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugohundrafyra

Ibland kommer jag hem till dig
och trycker in den neonfärgade ringklocksknappen
som du målade med nagellack
den där sommaren

Egentligen vill jag inte
och du vill inte ha mig där
för du har glömt mig
och allt vi gjorde
den där sommaren

Men det finns mystik i luften
runt om mig, och dig
som drar mig dit jag inte vill va
och där du inte vill ha mig
För det som hände var för bra
bättre än vi ville ha det
den där sommaren

tjugohundrafyra




Övriga genrer av Elie
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-08-21 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och berörane, bra!
2006-10-14

    Camillaa
väldigt bra :)
2006-08-22

    mellanmål
Så sött och sorgligt på samma gång...
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Elie