Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighets framställan under Sol-års resan


Videbältet står i
högst kommande
vajande fjun

Så många insekter
och andra varelser

Beroende därav

Från Abbekås
till
Korpilombolo


Där även lilla Niko
-lina brutit några
kvistar att njuta

Kommande helg
frid med gulaste
Påskliljor därtill


Medans"sov du
lilla videung. .."

Ännu sjungs inuti
några sinnen trots

Alla moderna förfär
-liga ofattbara strider

Skall det gå mot
Skapelse återfödade
tider

Vad mänskligheten
än
i verkligheten lider?








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-20 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP