Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens sätt att kompensera?




Enögd fader
fick

Ett tre-ögdat
barn istället!








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-21 10:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fadern sonen och heliga anden föstås,
de tre ögonen som alltid har koll på dig.
2024-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Tolkar texten som att barnet ser mer och är klokare än fadern.
2024-03-21

  Anya VIP
En troende människa har ju tre ögon, säjs det. Funderar på om den enögde fadern är en metafor för en människa som inte ser på djupet?
Intressant skrivet!
2024-03-21

  christian hüls VIP
En blir ju nyfiken, gödda treögda eller kompensationstillväxt under uppväxt? Fint skrivet! c
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP