Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Vem ska vinna kampen?*



Och slaget
om
Ukraina?

Europas Bisonoxe:
den överlevande
Visenten?

Eller den Ryska
Björnen?





***
Ju längre det tar

Ju säkrare kommer en
av dem att spricka itu
inuti

Likt en krakylerande
Före-detting

Och transformeras
om till nånting helt
annat.


Och den kinesiska
Draken kommer att
försöka bida sin tid

För att sedan kunna
roffa åt sig av den geo
-politiska kakan som

Blivit kvar på den Östra
sidan om världs herra-
väldet.

Innan AI och det androi
-diska skiftet helt o hållet
tagit över den mänskliga


Skapelse och förintelse
förmågan.








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-21 10:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sälj inte fällen förrän björnen är skjuten
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP