Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj då...

Lovat tanka bil på väg till banken...
Men sjutton gubbar glömde av det, fanken...
Men tröst ändå finns
om jag nu då rätt minns
Det sägs, det som alltid räknas är tanken...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-21 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt