Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Inuti åtråns Rosen-kapell*





Krematorie-förvaltaren
Hade flytt,o stämt möte
med Scengångaren fylld
av liv,i Läns-stadens lilla
udda Teater-bar.

En Fredag-kväll som flöt
på med trafik där utanför.

Så umgicks de vänster
-prasslande sensuellt
sammansmältande en
gråmulem helg.

I ett sunkigt hotellrum
och mindes när de först
träffade på varandra

Som publik vid London
OS-tävlingarna år 2012.

Då James Bond låtar som
'All Times high' o'You only
live twice' spelades upp
för dem i en Röd Queen
Säng.

Vad gör en del inte för
att mota bort tristessen
i tillvaron

Så'hold on tight and let
the flight begin'

För ingen gör det så bra
som två syndare hemligt
kärleksfullt med varandra

Det kan aldrig så många
moralkakor stoppa upp

Så länge det finns nån
slags mänsklig åtrå i
det hela att få kännas
vid.

















Prosa (Kortnovell) av Sefarge VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-21 15:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag är en moralkaka ja
älskar att moralisera var da
ät inte sött
undvik kött
byt fil
kör inte bil
vänsterprassel jaha
det var inte så bra
att flyga är skam
du får journalisternas ban
så sitt still hemma och svält
allt detta har moralisterna beställt




2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP