Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblicksbild

jag läser böcker som jag inte förstår
jag skriver dikter som jag inte förstår jag tänker tankar som jag
inte förstår

det första intrycket består

jag är jag som jag inte förstår




Fri vers av galjonsfigur
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-08-21 15:36



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
En ärlig och härlig dikt!!! För vad är det egentligen - "att förstå"? Det finns mycket man förstår med en bit av hjärnan, men inte mycket man förstår med hela sitt jag. Men du förstår att du inte förstår!
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur