Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(återlängtan till sitt rätta element)


"Bortkommen."



Förvirrad Rusk-prick
som hamnat snett uti
tillvaron

Tog igen sig strax invid

Klarabergs-viadukten
o World Trade Center

Funderade på hur det
skulle kunna gå till att

komma vidare med
buss eller tåg

Till sitt rätta element

Där ute vid havsbandets
Slav-hav
på nåt uppvisande sätt?

















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-22 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP