Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Copyrighter: Soligajag_1


Kan jag inte få lite sol idag snälla "väderleksfarbror"

Nu är jag så trött på denna gråa trista himmel på
morgon kvisten.

Snälla rara söta "väderleksfarbror" , kan jag inte få lite sol idag.
Jag behöver det nu!

Mitt minne är fullt med fina dagar av solsken och vackra grillkvällar.
I det riktiga livet vill jag ha en stor sol som ler åt oss alla idag och säger .
Varsågod ! Nu kommer eran efterlängtade sol!

Visst är det så att vi individer blir gladare av solen och dess strålar som värmer våra kalla kroppar som legat i idé hela långa vintern.

Nu känner jag mig som ett murmeldjur som vill ut ur min hydda för att se den vackra solen skina på oss.

Tänk att jag hade några rader inom mig som landade på detta ark.

Ge er hän idag och njut utav denna fina Lördag!
Massor med värmande kramar från mig till er.

Soligajag_1




Prosa (Kortnovell) av soligajag_1 VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-23 07:22



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Tack för denna underbart positiva solhälsning. Nu kan den väl ändå inte med att låta bli att visa sig. Det är lite sisådär idag (söndag), men det håller upp och värmen finns där så det finns hopp.
Hörde nyss dock att det ska komma snö norr om Värmland i morgon och tisdag och att vi söder om denna breddgrad ska få regn. MEN under påskhelgen DÅ kommer värmen (och förhoppningsfullt även solen)
:)
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP