Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FINN DITT LIV

Det finns oräkneliga mängder med böcker med grova felaktigheter, förfalskningar och med beräknad nedbrytande tankepåverkan vilka i skenet av information och saklighet sprids utan tanke, eller ens eftertanke i dagsläget. Den som önskar exempel kan lista nära nog allting, eller precis allting just nu. Falskhet och hyckleri är så vida spridd mot stora delar av vår värld att inget sant och högt om Gudarna får fäste mot den strida strömmen av nonsens.

RUBBNINGAR

All stöd och hjälp från Allfader och Gudarna till Livet i Midgård blir misstänkliggjort av de hjärntvättade vilka hakar upp sig på gamla förfalskningar, förtal, dumheter och misstar rättelser, ren information och högre innehåll vara hotelser och inte rättfram hjälp till frihet och överlevnad. Visst, det är nyttigt att kunna vara kritiskt lagd och undvika att vara lättlurad, men när fiendens jidder redan är installerat i varelsen finns därifrån få utvägar till räddning och rening. Fienden har under tusentals år byggt sin makt genom att stjäla och vända faktum, förfalska och överta ord, förtala Allfader och ljuga tills världen nu är rubbad ovanpå en rubbning, ovanpå en störning, i lager efter lager. Att kunna ta ur dessa lager av smuts, rasera en i högsta grad låtsad grund och resa upp de drabbade kan dock bli lättare än man kan tro. De flesta vet ändå inne i sig själva att det är någonting väldigt fel som pågår i deras inre; och i det yttre.

Det är alltid samma taktik fienden använder, så att ge dem uppslag till något nytt genom att tänka fram det åt dem är inte vist. Vrida, överta med ord, ljuga och stå på "båda sidor" och kontrollera så de alltid kan låtsas vara på vår sida. Alltid samma taktik, som ofattligt nog fungerat med att kväsa nästan allt motstånd.

Det är vad du inte vet som dödar dig.

Ta det som är det enda du i Verkligheten kan få.

Finn ditt liv.




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2024-03-23 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP