Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leda



Jag har inga ord för den känsla
som härjar runt i mig
Kanske den inte härjar
utan snarare smyger omkring

Inte är det tristess
inte heller sorg
Kanske lite vemod
blandat med nå\'t mer

Är det detta som är leda:
När man inte längre vill
När man inte orkar bry sig
och av skönhet ej berörs

Finns det bot för detta tillstånd
eller är det så som livet är
att man med åldern sakta förvandlas
och ser allt med gravallvar




Fri vers av Jojo
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-08-21 16:04



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Jag förstår känslan och har det synnerligen glädjande budskapet att människan inte behöver förändras med åldern. Jag är tex ungefär lika tramsig nu som för 20 år sedan fast inte på exakt samma sätt :-)
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo