Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utkast.


MAKTMEDVETENHET

De omöjliga, ogiltiga och lagenligt falska identiteter med svårt störda tankar och beteenden vilka fienden tvingar fram till de lurades förnedring och "dödshjälp" ska hånas i grunden och jagas tills inte ett spår av skräpet går att finna. Låt De Utdömda stilla tiga eller skrika om sin förnedring under fiendens lögner.

Inget kan hindra den kommande dagen för Gudarnas Dom.

ANSVAR OCH SKYLDIGHETER

Det finns inga slags skyldigheter eller skulder till fiendekontrollerade samhällen, eller någonting annat vilket här motarbetar oss med tankekonstruktioner utan sanningshalt. Viet är delägarna till vår värld i allting och vi ska hindra den störda och verkligt maktlösa omvärlden vilken inte erkänner oss vara det vi i Verkligheten är. Viet vet även att Livet är en fråga om makt och status i grunden med alla dess överbyggnader. Även att strunta i makt och status kommer med syftet att äga sig en inbillad moralisk makt och status över andra vilka har mer medvetenhet om Ragnarök och en ärvd ärbarhet i sig. Maktmedvetenheten är Allfaders arv i blod och jord med rätten till allt här i Midgård och vidare ute i Yggdrasil.

Vet att fiendens smutsiga "trossystem" är ingenting verkligt eller rätt; det är bara ett mordvapen och sjukdomar riktade mot oss; vilket vi ska vägra spridning och existens.

Perception är din svaga tro när du saknar kunskaper.

Perception är faktum när du äger kunskaper.

Även sådant baktalat som "själviskhet" har sina positiva egenskaper och kan odlas till att vara verklig godhet och nytta och inte endast för en meningslös yta med ihålig "status". Endast kombinationen av intelligens och högre kunskaper, samt att ha härdats, kan styra de obildade massorna från sin förnedring till Det Högre Livet. Var hur egoistisk du än önskar så länge det ger de värdiga någonting positivt och livgivande.

Den nu akuta bristen på verklig kunskap är att likställa med sinnessjukdom och det är ett skriande faktum och näppeligen någon slags "bedömningsfråga". Så låt falska tolkningar och all påtvingad odräglig dumhet få sin slutliga vila slagen under Sanningen och Verklighetens rättelser.




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-26 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP