Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snälla?


syster jag saknar dig

kom hem,
syster

jag saknar dig så




Fri vers av galjonsfigur
Läst 658 gånger
Publicerad 2006-08-21 16:18



Bookmark and Share


  ängel utan vingslag
.. :'( sorglig..
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

galjonsfigur
galjonsfigur