Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Närings-uppriktig ekonomi-lära?*


Full inkomst-gröt lär vara svår
att få inmundiga

Även när Facket fått sagt sitt.
Då det till syvende och sist

Är Marknaden som bestämmer
i en Fri-liberal ekonomisk
Demokrati?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-25 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP