Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE GRÅ

Grå dag
lämplig för sorgearbete
så likt marken väntar på nytt liv


En stödkäpp till känslan i grådasket
känner snöblandat regn göra slasket


Hör skvalpet från sjökanten nedan branten

Ser en kronhjort braka genom skogen

Ruttnade kvistar faller döda från grenarna


Stigen öppnar till en gömd Odinslund
där De Grå landar för oss en stund

Vi vinkar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-25 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP