Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utkast.


FÖRESTÄLLNINGAR

Våra inre-yttre livsvillkor är satt i "arv och miljö". Tankegodset kring livsvillkoren är inte bara gammalt, det är även ursprungligt och ständigt nytt. Det vi alla måste inse är vad vårt arv från Gudarna är och vad "miljön" i Striden verkligen är.

*

De förvridna föreställningarna kring mycket i vår värld är nu närmast oräkneliga i de naiva och lurade, men kan belysas litet med exempel på en tankefälla som; "Förakt för svaghet." Denna föreställning formar fram en låst konstruktion där all vekhet, tillfälliga svackor och annat är att det skulle ses vara föraktat och hatat av oss "kärlekslösa", vilket kan vara rätt eller fel... Svaghet är ett mångtydigt begrepp och min tolkning är att förakt och starkt hat för fienden vilka medvetet formar och påtvingar andra sina egna lågheter vilket formar många svagheter och defekter fram till dödliga perversioner och att fienden ska hållas direkt ansvariga och dömas.

Från samma falska föreställningsvärld finns myten om "ättestupan" där våra förfäder påstås ha kastat våra äldre och "svaga" till döden utifrån höga berg då de bara legat till last för sina egna barn och ättlingar... Detta är i grunden en högst medveten misstolkning där en stupa i Verkligheten är en plats för ätten att kunna möta och samlas vid med sina "förfädersandar", och en ättestupa är inget mer eller något annat. Detta exempel används ännu för att visa vilken "dyrkan för styrkan" och kärlekslöst förakt för svaghet vi har... Hur någon kan gå på något så dumt som att vi skulle döda våra älskade äldre släktingar för att de äter lite grann och inte tillför mycket på ålderns höst förvånar mig tyvärr inte.

Annan propaganda och historieförfalskning ditåt är att finna i "skönhetsdyrkan" vilken sägs vara utövad när Gudarna har tagit upp de mest älskade i förtid, och hindrar att de råkar illa ut, till Asgård och andra världar genom "blodsoffer" till Gudarna. Detta omtolkas av fiendens propaganda som någonting negativt i en löjeväckande rädsla för gåvan av ett tidigarelagt högre liv genom den köttsligt fysiska döden, men i Verkligheten är detta fullt fungerande och en ren godhet för alla inblandade och högst livgivande. Det finns högre syften än att endast se till sig själv som en slags meningslös insekt utan några möjligheter till något högre liv.

Sanningen, Verkligheten och friskt vett är förbjudet av fienden vilka kan söndra och härska över de svagsinta tills de dödas utan någon slags be-löning.

Vakna eller dö.




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-27 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP