Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


NÅGOT OM SAMHÄLLET

"Du är samma skrot och korn som vi andra."

Det är dags att visa det: för din del.

*

Det passiva accepterandet; perceptionen satt i okunnig ytlighet och dumhet i en manipulerande kombination gav grogrunden vi tyvärr behöver sänka oss ner till och överta:

Våra nya renade egna samhällen.

Reformen består i att de värdiga i Livet ska kunna sänka sig till nuvarande fiendekontrollerade "samhällen" och agera med verklig makt och samtliga rättigheter.

HATET MOT SANNINGEN

Många av de svaga vilka har blivit illa behandlade, av giltiga eller ogiltiga orsaker, smyger omkring med sitt hat och sin "hämnd" och önskar att sitt eget folk ska söndras, förtryckas och helst utrotas. Fiendens manipulationer och söndringar vilka givit dessa massor världen över de störda tankarna att skydda andra på bekostnad av sitt eget folk och land till vilket pris som helst medan de skrattar åt kriminalitet, våldtäkter, mord och ett ständigt förnedrat samhälle upplagt på slaktbordet. Grundpelarna i manipulationerna är en vriden och verklighetsfrämmande världsbild där falska skuldfrågor säljs kring "förtryck" och används som vapen mot främst "vita folkslag" vilka betalar och betalar för vad fienden brukat just de "vita" till vapen att utföra fiendens illdåd mot Gudarnas andra folkslag medan fienden parasiterar på blod, arbete och "själar" i ett verkligt förtryck, förnedring och död värre än något annat skeende i Universum.

Många bland de lurade och hjärntvättade avskyr Gudarnas livgivande och högst meningsfulla seder, traditioner och höghet då de vet att de har blivit tvingade att bli ovärdiga och därmed oförmögna till något verkligt uppbyggande. De vill kalla övergreppen och hatet mot våra länder i vår ägda värld och våra folkslag för kärlek och en plan till en utopi likt den ute i förorterna vilket som synes sker på Folkslagens bekostnad och liv. Listan på vad de av fienden kontrollerade och därmed svårt störda saknar kan sammanfattas i ett ord: Allting. Parasiter har ingen slags verklig status eller några rättigheter.

Dessa nuvarande svaga samhällen saknar all verklig status och skyller alla de plågat under många år med sin ansvarslösa och av bland annat fiendens företag och falska ideologier köpta "politik" för att ha medfödda "psykiska problem" i arv och vägrar i regel att sätta något ansvar på sig själva för miljön de har format medan de drogar ner massorna med defekta värderingar, TV, media, tabletter, falska religioner, löjliga ideologier, till än mer okunnighet och passivitet än tidigare. Samhällets kontrollerade "politiska" partier har länge undvikit att erkänna att problemen de övertydligt orsakar skulle vara deras egen skuld och ansvar. Att detta har manipulerats fram av fienden är solklart, medan många givetvis skyller allt detta på Allfader, bevisligen och givetvis är problemen orsakade och syftet borde vara uppenbart: Döden för Europa och USA, till att börja med.

Hur långt ska det gå innan massan vaknar och tar sin hämnd?
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2024-03-28 22:56Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP