Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berget

Solen följer radiomastens skugga
genom dagen. Humlorna surrar slött,
fjärilar försöker virvla fram sin egen svalka.
En orm drar i sig värmen med en utsträckt gäspning
Hennes instinktiva gap omfattar världen.

I skymningen tystnar allt
Radiosignalerna samlar sig
som kajor i ett rostigt kyrktorn




Fri vers av med viss svårighet!
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-03-28 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!