Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


extra dyrt


Påskbord


Påskbordet
är dyrare än vanligt
i år har jag hört

ännu dyrare blir det
om man äter av det

Hur dyrt det blir
är beroende av
materialet som bordet
är gjort av

trä kan gå an att tugga
metall är aningen hårt
men bit i sten

och det blir en saftig nota
hos tandläkaren

Personligen
står jag nog över
påskbordet detta år

jag nöjer mig med
att äta laxen
istället för att betala med den




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-28 19:09



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Fyndigt på slutet.

Själv har jag just ätit nudlar inhandlade på Ica för 6 kronor.
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP