Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


NÅGOT OM SAMHÄLLSKRITIK

"Tror du dom vill vara ingenting?"

Den tragikomiska "tro" på samhällsinstitutionernas förträfflighet och auktoritet vilket medborgarna är satta under får tanken att svindla. Grunden i Den Stora Illusionen är en utnyttjad naturlig rädsla för hån och utanförskap vilket driver in de svagaste i fållan till att slaktas utan nåd. Dessa stackare sväljer nästan allt okritiskt om det meddelas genom "auktoritet" från de kontrollerande myndigheterna och institutionerna. Det byggs en bubbla där falskheter och dumheter hyllas och att okritiskt föra vidare budskap från media och annan hjärntvätt ses som normerande och stärkande i en låtsasidentitet vilka samhällsmedlemmarna tror är fullständigt korrekt i "sitt eget samhälle"... Den yttre lögnen om vilken världsbild narrativet dikterar och vad som sker i världen runt om oss alla återspeglas vridet och blir efter upprepningar till den inre lögnen för de utslagna massorna. Majoriteten får sina tankekonstruktioner under tvångsmanipulationer och blir de svaga och utslagna från Livet; problemet är tydligt att majoriteten sedan länge är kontrollerade och lurade till störda tankar och beteenden i en dödlig okunnighet.

"Jag tror på mänskligheten."

Med en verklighetsfrånvänd perception och aningslöshet blir slutresultatet oundvikligen ett svårt rubbat skämt till varelse och det är ett oförsvarbart och undermänskligt tillstånd för någon att leva under. Det Stora Skämtet måste ta slut. Förtrycket kommer från det använda stöldgodset i de Abrahimitiska "lärorna" där ledarna och deras lakejer styr de okunniga och lurade massorna till att utöva självförnedring och sprida sitt illa underbyggda hat mot allt rätt och högre; detta är vår världs enda och sammanfattade problem att lösa. Alla felaktigheter med terror och övergrepp mot vår ägda värld kan enkelt rättas med rättade "religiösa och ideologiska" överbyggnader. De flesta kan inte förstå mycket för tillfället, men det kommer nu en tid då det blir övertydligt att "Odinism" är vår världs enda hopp och väg att vandra.

De vilka lurats till att bli så frånstötande att de efterlever fiendens hat och hot saknar tyvärr all verklig betydelse i Livet: Det har planterats skräp och död i hjärnorna på de lurade och perverterade vilket växer och växer till ingen nytta eller godhet. Skänk inget till något slags överseende med de närmast obotligt störda.

KONSTRUKTIONER

Vi har våra olika äckeltrösklar, min är väldigt låg sett ur denna samtids extremt höga äckeltrösklar där accepterande för allt perverst och lågt i paritet med den vridna okunnigheten i samhället är direkt skrattretande äcklande. De som nu har satt sitt enda hopp i att andra varelser, Gudarna, utomjordiska varelser eller bara andra människor, måste vara bättre och därmed är "mänskligheten" värdig att bevara har sin psykologiska grund i att de ser sig själva som varande värdelösa; de lever på andra i hopp om något bättre i andra... Dessa kan givetvis fortsätta att strunta i allt värde de kan utveckla inom sig och förverkliga i det yttre och fortsätta att leva som insekter utan något verkligt hopp om högre liv och någon slags värdighet. Det oåtkomliga livet i den icke-tillvaron lämnar inga högre varelser tillfredsställda; alltmedan loppbitna och sekunda skönhetsvärden ger ett ihärdigt självplågeri med endast en möjlig utgång för parasiter vi kallar "döden".

Välskrivna, slagfärdiga och välunderbyggda bortförklaringar med "nyanser" och "halvsanningar" är ändå lögner utan något som helst värde. De svagsinta vill tro att de inte kan tala öppet om "sanningar i samhället" och bjuder storsint på sin inbillade storhets förnedring; eftersom de själva befinner sig högst uppe i den folkliga hierarkins utvaldhet; så det ger dem själva alla rättigheter och höga värde medan alla andra folkslag är så djuriskt lågstående i jämförelse... Det är dags att rena alla dessa olika dumheter till att kunna leva i Verkligheten igen.

Skaffa dig de vapen du behöver till att hindra demoralisering.

Låt din frihet komma med verklig glädje.
Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2024-04-02 20:22Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP